Leave Your Message
Intertextile Shanghai Home Textile fa'aaliga-Fausia se fale atamai, o pupuni afi o lo'o masani.

Tala Fou

Intertextile Shanghai Home Textile fa'aaliga-Fausia se fale atamai, o pupuni afi o lo'o masani.

2024-07-19 09:54:08

O le Intertextile Shanghai Home Textile faʻaaliga na faia ia Aokuso o loʻo faʻaalia ai le tele o oloa, e aofia ai ie teuteu, awnings, teuteuga faʻamalama, puipui puipui, mea faʻapipiʻi fale, kapeta, paʻu, mea faʻaoga atamai fale, ma isi. fouafi pupunitu matilatila o se vaega taua i le fa'amalama fa'amalama ma le vaega ie fale.


enginetjp


O pupuni afi o se elemene taua i le lalolagi o totonu ma teuteuga o fale. E le gata ina latou fa'atinoina se fa'amoemoega fa'atino, ae latou te saofagā tele fo'i i le matagofie o le avanoa. O ituaiga eseese o afi pupuni na faʻaalia i le faʻaaliga, mai mamanu masani i filifiliga faʻaonaponei ma tekinolosi.


pupuni motorhbf


O se tasi o faʻataʻitaʻiga autu na matauina i le faʻaaliga o le tuʻufaʻatasia o tekinolosi atamai i totonu o le afi pupuni. O fa'aopoopoga atamai ile fale e aofia ai le afi fa'ato'aga fa'atosina e fa'aalia manino, fa'aalia ai le fa'afefiloi lelei o le fa'aogagofie ma le faiga. O nei auala fou e mafai ai e tagata e ona fale ona faigofie ona pulea o latou pupuni, pe ala i le mamao mamao poʻo le faʻatulagaina otometi, faʻaopoopoina se paʻi o le faʻaonaponei i soʻo se nofoaga nofo.


mini motorao9


O le faʻaaliga e tuʻuina atu ai se faʻavae mo tagata gaosi oloa ma tagata mamanu e faʻaalia ai oloa sili ona lata mai i le fanua o ie fale ma ie teuteu. O le faamamafa i luga o pupuni afi e faamamafaina ai lo latou taua i totonu o le laufanua atoa o le mamanu totonu, toe faʻamautuina o latou tulaga o se elemene taua i le fatuina o le vaʻaia ma le faʻaogaina o avanoa ola. Ua fa'asolo atu nei.


tapuni afi1c1


I le aotelega, o le Autumn Home Textile Show o loʻo tuʻuina atu ai se vaʻaiga lautele o aga ma faʻafouga i totonu o fale teuteu fale. O le ta'uta'ua o le afi pupuni i totonu o oloa o lo'o fa'aalia e fa'ailoa mai ai la latou matafaioi taua i le fa'aleleia atili o le si'osi'omaga ma le fa'atinoina o fale fa'aonaponei. A'o fa'aauau pea ona fa'amuamua e tagata e ona le fale sitaili ma le fa'aogagofie, o le tu'ufa'atasia o fofo o ala pupuni o le a fa'atusaina ai le lumana'i o le mamanu totonu.

 

pupuni atamai21a